Curs Big Ben Babies

Per a nens i nenes de 3 i 4 anys.

QUÈ ES FA A LES CLASSES DE BIG BEN BABIES?

 

A l’edat preescolar no es pot demanar que aprenguin conceptes de llenguatge.

 

La finalitat de les classes és que els nens desenvolupin l’hàbit d’escoltar un idioma, que no és l’habitual, i a entendre els missatges que reben.

 

Es treballa amb un llibre (Greenman & The Magic Forest) que serveix de fil conductor.  Aquest presenta el vocabulari, les frases i les fórmules bàsiques mitjançant activitats de caire lúdic, de manualitats e historietes i cançons.

 

Els nens no han de portar els llibres de curs cap a casa i no han de portar res quan venen, ja que tot el material que faran servir, inclòs els seus llibres marcats amb el seu nom, romandran a l’aula.

 

El professorat produeix gairebé totes les instruccions i els comentaris en anglès, tot hi que dominen el català i/o el castellà perfectament.  A  vegades, sobretot a l’inici, i amb la finalitat que el nen se senti segur, és necessari que el professorat els deixi clar que els entenen.

 

Es fan moltes activitats mitjançant la tècnica de TPR (Total Physical Response), que combina l’aprenentatge del llenguatge (paraules, frases curtes, cançons)  amb moviments i activitats físiques, amb la intenció de millorar el procés d’absorció del llenguatge nou, i així donar als nens un context per a fer treballar la memòria.  Es repeteix molt.

 

També es treballa llenguatge nou fent servir historietes amb personatges entranyables amb els quals els nens se sentin vinculats.  Hi ha una mascota en forma de titella que és el Greenman.

 

Cada trimestre, entreguem als pares un informe en el qual expliquem els conceptes i el vocabulari bàsic que han treballat a les classes, i de forma senzilla, fem una avaluació de cada nen(a) sota els conceptes d’atenció, de participació, de comprensió global i de producció oral.

 

 

OPCIONS HORÀRIES:
Un dia a la setmana de 17:15h. a 18:00h.
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© The Big Ben School, S.A..