Política de privacitat

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre , sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l' informem que les seves dades personals recollides mitjançant els diferents formularis seran tractades i quedaran incorporades en els fitxers de The Big Ben School SL , amb la finalitat d'informar dels productes i serveis d'idiomes o altra informació relacionada amb el nostre centre .  

 

Es considera necessari completar les dades que es requereixen , als efectes de poder oferir degudament el servei sol · licitat. En el cas de no subministrar totes les dades requerides com a necessàries, el nostre centre podrà no procedir al registre o bé denegar el servei sol · licitat.  

 

En aquest sentit , vostè consenteix de forma expressa a que les seves dades siguin tractades pel nostre centre per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment . Així mateix , l'informem que vostè pot exercitar els drets d'accés , rectificació , cancel · lació i oposició en C. Lluís Castells , 11-08830 Sant Boi de Llobregat o bé enviant un correu amb l'assumpte " BAIXA " a la següent adreça de correu electrònic : bigben@bigbenschool.com

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© The Big Ben School, S.A..